bTV Бригада Нов дом се завръща тази вечер от 21 ч. по

...
bTV
Бригада Нов дом се завръща тази вечер от 21 ч. по
Коментари Харесай

Бригада Нов дом се завръща тази вечер, ще гостуват известни личности

 bTV " Бригада Нов дом " се завръща тази вечер от 21 ч. по bTV, като предаването ще е под мотото " Отваряме вратата на опциите ". Кои звезди ще се включат в петия сезон на предаването и ще оказват помощ в ремонтите? Водещата Мария Силвестър и продуцентът Андрей Арнаудов гостуваха в студиото на " Тази заран ", с цел да споделят любопитни детайлности.

" Да участваш по какъвто и да метод в това, което прави Бригадата, е извънредно вълнуващо и доста прелестно, само че тежко физическо обвързване ", сподели Андрей Арнаудов, който довечера феновете ще могат да видят като гост-звезда в предаването.

" Миналата година излъчихме три епизода от петия сезон. Локдаунът направи по този начин, че трябваше да спрем. Сега продължаваме с излъчването на непоказаните епизоди от сезон 5. Стартираме с Андрей ", сподели Мария Силвестър.

" Предването е по-дълго - час и половина е към този момент ", добавя водещата на " Бригада Нов дом ".

" Ще забележим Андрей в качеството си на служащ, който взе участие в смяната на тези домове и ориси ", сподели Силвестър.

" Преди да станем продуценти на предаването, аз бях огромен почитател на " Бригада нов дом ". Затова ми беше доста забавно да попадна в тези условия ", сподели Арнаудов.

" Всяка седмица ще се включва друго лице в това видоизменение на домовете, което прави Бригадата ", добавя той.

" Предаването е една доста красива приказка, от самото начало не те пуска страстта ", добавя той.

" Искреността и всички старания, които поставят всичките тези хора, с цел да преобразят тези домове, в действителност допират феновете ", сподели Арнаудов.

Двамата разкриха, че ще има доста звезди, които ще вземат участие в новия сезон, измежду които са Георги Тошев, Любен Дилов - наследник, Павел и Венци Венц.

" Ще бъде забавно за феновете да видят по какъв начин тези хора, чиито живот не е обвързван с поправки, се включват в тази работа ", сподели Арнаудов, като сподели, че самият той " през живота си не е сменил една крушка у дома ".

" Винаги имаше човек, който да ме наглежда, с цел да не унищожа жилището или себе си ", добавя той за опита си в предаването.

" Виждаш една признателност в очите и една религия, че може да има светлина в живота и всичко да се промени. Нека се заразим с положително ", сподели Силвестър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР